Antena 3 CNN Timp liber Film Acuzații grave la adresa lui Gary Oldman, premiat cu Oscar pentru cel mai bun rol masculin din filmul "Darkest Hour"

Acuzații grave la adresa lui Gary Oldman, premiat cu Oscar pentru cel mai bun rol masculin din filmul "Darkest Hour"

Acuzații grave la adresa lui Gary Oldman, premiat cu Oscar pentru cel mai bun rol masculin din filmul "Darkest Hour"
Sursa foto: foto- Youtube
08 Mar 2018   •   16:00

Gary Oldman, cel care a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun rol masculin pentru filmul Darkest Hour, a fost acuzat de violență domestică de fosta lui soție. Cei doi au împreună doi copii. 

“Felicitări, Gary și felicitări Academiei pentru faptul că a acordat premiu Oscar, unor agresori. Credeam că am evoluat după tot ce s-a întâmplat cu mișcarea #MeToo”, a spus fosta soție a actorului, Donya Fiorentino, pentru TMZ, potrivit TheSun

Aceasta a spus despre laureatul premiului Oscar că a lovit-o în mod repetat cu un receptor de telefon la un moment dat, când i-a spus că vrea să cheme poliția.

Totuși, unul dintre fiii actorului a sărit în apărarea acestuia. “Acest chin trebuia să se fi încheiat cu 16 ani în urmă. Într-un moment atât de important pentru cariera sa, tatăl meu ar trebui să se bucure în sfârșit. Singura modalitate de a realiza acest lucru este să nu mai repetați, să nu mai distribuiți și să nu mai credeți aceste minciuni “, a spus Gulliver Oldman prin intermediul unei scrisori. 

×
Subiecte în articol: oscar
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close