Antena 3 CNN Timp liber Film "Avatar" revine în sălile de cinema, sub forma unei ediţii speciale (VIDEO)

"Avatar" revine în sălile de cinema, sub forma unei ediţii speciale (VIDEO)

"Avatar" revine în sălile de cinema, sub forma unei ediţii speciale (VIDEO)
Sursa foto: Foto: yourentertainmentnow.com
25 Aug 2010   •   23:01

Pelicula Avatar va reveni în sălile de cinema sub forma unei ediţii speciale care conţine 9 minute de imagini noi. Varianta îmbunătăţită are o durată de 171 de minute şi va putea fi urmărită în cinematografele din lume începând de vineri.

Imaginile noi au fost scoase iniţial din peliculă, pentru că regizorul James Cameron nu era sigur cât de mult timp ar putea petrece publicul în faţa ecranelor, purtând ochelarii 3D.

"Consensul a fost că oamenii ar fi putut rămâne mai mult timp pe Pandora. Am înţeles asta destul de clar. Nu au existat recenzii negative legate de lungimea filmului, nu am primit comentarii negative de la fani despre durată. Oamenii au spus: Mai vreau pe Pandora", susţine Cameron.

Regizorul dă asigurări că publicul va putea urmări cele mai bune cadre care nu au trecut de selecţia iniţială şi care au fost acum inserate pe tot parcursul peliculei.

"Aveam aceste scene grozave. Nu erau terminate. Am revenit asupra lor şi am cheltuit milioane de dolari pentru a termina scenele. Dar erau bine editate, aşa că nu a trebuit să filmăm din nou nimic, doar să terminăm efectele vizuale. Aşa că m-am gândit că, dacă luăm cele mai bune cadre care au fost scoase şi le punem la loc, asta nu va schimba prea mult filmul, pentru că de la bun început au fost gândite să apară acolo", mai spune regizorul.

"Avatar: Ediţia Specială" include 9 minute de imagini noi şi va debuta pe marile ecrane vineri. Şi asta nu e tot. Creatorii Avatar au deja planuri să filmeze continuarea peliculei.

Filmul Avatar a înregistrat încasări record de 2,74 miliarde de dolari. 



Observator




×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close