Antena 3 Timp liber Film ''Avengers: Endgame'' bate record după record la box-office

''Avengers: Endgame'' bate record după record la box-office

29 Apr 2019   •   19:02
''Avengers: Endgame'' bate record după record la box-office

Avengers: Endgame. Lungmetrajul "Avengers: Endgame" a doborât mai multe recorduri după lansarea sa oficială de săptămâna trecută, inclusiv pe acela pentru cel mai bun debut din istoria box-office-ului nord-american, potrivit estimărilor publicate duminică de compania specializată Exhibitor Relations, relatează AFP.

Avengers: Endgame. Acest film cu supereroi din universul Marvel a obţinut încasări de 350 de milioane de dolari de vineri până duminică în Statele Unite şi Canada şi peste 1,2 miliarde de dolari pe plan mondial după lansarea sa de miercuri.

Avengers: Endgame. Cel de-al patrulea şi totodată ultimul opus al aventurilor unor personaje legendare din franciza "Avengers", precum Iron Man, Hulk şi Thor, în care abundă lupte spectaculoase, replici pline de umor şi scene emoţionante, a doborât precedentul record în domeniu, stabilit în 2018 de cel de-al treilea film din aceeaşi franciză, "Avengers: Infinity War", care obţinuse încasări de 257,7 milioane de dolari în weekendul său de debut în cinematografele nord-americane.

Avengers: Endgame. Un alt film ce face parte din universul cinematografic Marvel ocupă la mare distanţă - cu 8,1 milioane de dolari - cel de-al doilea loc în box-office-ul nord-american. Filmul "Captain Marvel", în care actriţa Brie Larson, premiată cu Oscar, interpretează un fost pilot de elită din aviaţia americană, înzestrată cu super-puteri, a urcat două poziţii în clasament în raport cu săptămâna trecută.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close