Antena 3 CNN Timp liber Film Avertisment pentru milioane de utilizatori! Ce vor păţi cei care au descărcat ilegal serialul Game of Thrones

Avertisment pentru milioane de utilizatori! Ce vor păţi cei care au descărcat ilegal serialul Game of Thrones

Avertisment pentru milioane de utilizatori! Ce vor păţi cei care au descărcat ilegal serialul Game of Thrones
12 Ian 2017   •   17:16

Presa din Anglia anunta ca operatorii BT, Virgin Media, TalkTalk si Sky vor trimite emailuri si scrisori luna aceasta catre persoanele suspectate de piraterie online. Chiar daca o persoana primeste o astfel de scrisoare, nu este in pericol de a fi amendat fiind un mod de a informa in privinta metodelor legale de a vedea seriale precum Game of Thrones sau Breaking Bad, potrivit yoda.ro.

Scrisoarea va semnala neregulile facute si va sugera alte platforme pentru a te bucura de continutul pe care doresti sa-l vezi. Acest demers al operatorilor vine dupa ce acestia au fost de acord cu Voluntary Copyright Alert Programme, versiunea mai blanda a Actului de Economie Digitala din 2010 in care utilizatorul ar fi fost amenintat cu deconectarea pentru nereguli.

Conform TelecomsTech, este insa dificil ca o persoana sa fie acuzata doar dupa o adresa IP, actul putand fi facut de un vecin sau chiar un hacker. Persoanele care folosesc site-uri de torente au cel mai probabil IP-ul legat de un anumit fisier si vor primi scrisoarea.

×
Subiecte în articol: Game of Thrones piraterie
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close