Antena 3 CNN Timp liber Film Brad Pitt ar putea veni în România pentru a face un film despre contele Dracula (VIDEO)

Brad Pitt ar putea veni în România pentru a face un film despre contele Dracula (VIDEO)

Brad Pitt ar putea veni în România pentru a face un film despre contele Dracula (VIDEO)
10 Iul 2010   •   20:36



Doamnelor, fiţi pregătite - Brad Pitt vine în România! Actorul va face un film despre Vlad Ţepeş şi va filma la Curtea de Argeş. Deocamdată, se ştie că Brad Pitt va produce lungmetrajul, dar se pare că va avea şi rolul principal: îl va readuce la viaţă pe contele Dracula.

De câţiva ani buni vampirii au cucerit lumea filmului. Iar legenda lui Vlad Ţepeş i-a cucerit de mult pe americani. Aşa că era de aşteptat ca Dracula de România să devină din nou personaj de film. Unul de box office dacă ne gândim că cel care îi va da viaţă domnitorului român este chiar Brad Pitt.

Site-urile internaţionale scriu că filmul va vorbi despre omul de dincolo de legendă. Va spune povestea lui Vlad de când era copil şi până a ajuns domnitor al Ţării Româneşti. Dar, cum Brad Pitt este obişnuit cu vampirii, în film ar putea apărea şi Dracula.

Brat Pitt e un vampir cu experienţă. A jucat în filmul ?Interviu cu un vampir?.

Şi care este cel mai potrivit loc pentru a l aduce la viaţă pe Vlad Ţepeş? Bineînţeles Cetatea Poienari.  Doar că cetatea lui Vlad Dracul nu se lasă cucerită aşa uşor.

Argeşenii abia îl aşteaptă pe actorul american. Mai ales comercianţii, că doar Brad Pitt nu o să plece cu mâna goală de la noi.

Se pare că producătorii americani  vor să includă în distribuţie şi actori români. Unii spun chiar că echipa a început deja castingul.

Filmările ar urma să înceapă în toamnă. Şi dacă actorul va veni în România însoţit de frumoasa Angelina Jolie, atunci cu siguranţă zona va deveni loc de pelerinaj pentru fanii înfocaţi.



Foto: recentgossip.com

Observator

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close