Antena 3 CNN Timp liber Film Brad Pitt şi Angelina Jolie vor primi despăgubiri pentru ştirea că se despart (VIDEO)

Brad Pitt şi Angelina Jolie vor primi despăgubiri pentru ştirea că se despart (VIDEO)

Brad Pitt şi Angelina Jolie vor primi despăgubiri pentru ştirea că se despart (VIDEO)
Sursa foto: Foto: blog.zap2it.com
23 Iul 2010   •   16:50

Tabloidul britanic "News of the World" va plăti pentru publicarea ştirii că Angelina Jolie şi Brad Pitt ar fi ajuns în pragul despărţirii. Celebrul cuplu a câştigat, chiar şi fără să fie prezent, procesul deschis la Londra împotriva ziarului. Valoarea despăgubirii nu a fost anunţată, dar s-a precizat că banii vor fi donaţi fundaţiei umanitare a celor două vedete.

"News of the World" anunţa, în ianuarie, că Brad şi Angelina se pregăteau de despărţire. Ziarul dădea şi precizări: cei doi se puseseră deja de acord asupra custodiei celor şase copii şi a împărţirii averii comune, de vreo 320 milioane de dolari. Ştirea a făcut imediat ocolul lumii, numai că ea nu avea niciun temei real. Cel puţin aşa s-au grăbit să afirme cele două celebrităţi, care au sesizat şi justiţia britanică după ce "News of the World" a refuzat să publice o dezminţire. Ieri, avocaţii cuplului Brangelina au învins: ziarul a recunoscut că relatarea era "falsă şi răuvoitoare" şi a acceptat să plătească o despăgubire de valoare neprecizată.

Decisivă a fost mărturia unui avocat specializat în divorţuri care, deşi citat în articolul din "News of the World", a jurat că nu se întâlnise niciodată cu Angelina sau Brad. Cei doi nu au asistat la proces, fiind în plin turneu de promovare pentru noul film al Angelinei, "Salt". Actriţa a acordat, însă, un interviu revistei "People", în care-l laudă pe Brad ca un tată extraordinar, foarte atent cu ea şi cu cei şase copii. Dar zvoniştii nu se dau bătuţi: ultima poveste care circulă pe bloguri este că Brad Pitt şi-a ras barba pentru a fi pe placul... fostei soţii, Jennifer Aniston. Bineînţeles, Angelina "şi-ar fi ieşit din minţi de furie" din acest motiv. Rămâne de văzut dacă zvonul va da naştere unui nou proces.

Antena 3

 

 

×
Subiecte în articol: Angelina Jolie Brad Pitt
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close