Antena 3 CNN Timp liber Film Bruce Willis şi-a sfătuit fiica să se radă pe cap

Bruce Willis şi-a sfătuit fiica să se radă pe cap

Bruce Willis şi-a sfătuit fiica să se radă pe cap
Sursa foto: Foto: connect.in.com
21 Oct 2010   •   13:20

Bruce Willis a găsit o soluţie pentru problemele de coafură ale fiicei sale, Tallulah. Actorul i-a recomandat acesteia să adopte „tunsoarea” lui, adică să se radă pe cap. Astfel, spune actorul, tânăra nu va mai avea motiv să se plângă că nu-i stă bine părul, informează contactmusic.com.

Bruce Willis a povestit că fata lui cea mică, Tallulah, de 16 ani, se tot plângea de coafura ei, aşa că actorul a sfătuit-o să-i urmeze exemplul şi să se radă pe cap.

"Fiica mea de 16 ani, Tallulah, se plângea de cât de greu este să îşi spele şi să-şi usuce părul lung. Dacă ai avea tunsoarea mea, ai termina în cinci minute. Ai salva mult timp. Bărbaţii ca mine au lucruri mai importante de făcut decât să-şi facă griji pentru tunsori", a declarat actorul.

Bruce Willis, în vârstă de 55 de ani, adoră rolul de tată şi a spus recent că şi-ar dori mai mulţi copii şi cu noua lui soţie, Emma Heming.

Willis are are trei fiice cu fosta lui soţie, actriţa Demi Moore: Rumer, în vârstă de 22 de ani, Scout, în vârstă de 19 ani, şi Tallulah, în vârstă de 16 ani.




×
Subiecte în articol: Bruce Willis coafura fiica
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close