Antena 3 CNN Timp liber Film Calităţile de regizor ale Madonnei, desfiinţate de critici la Festivalul de Film de la Veneţia

Calităţile de regizor ale Madonnei, desfiinţate de critici la Festivalul de Film de la Veneţia

Calităţile de regizor ale Madonnei, desfiinţate de critici la Festivalul de Film de la Veneţia
Sursa foto: Foto: estergoldberg.com
02 Sep 2011   •   21:21

Nici n-a păşit bine pe covorul roşu că Madonna a şi iscat controverse la festivalul de film de la Veneţia. Fanii şi presa au primit-o ca pe o regină, dar criticii de film au desfiinţat pelicula regizată de Diva pop. "Artificial", "forţat", sau "superficial" au fost doar câteva dintre cuvintele folosite de critici atunci când au analizat filmul.

Într-o rochie de culoarea lavandei cu fluturi roşii, Madonna a făcut senzaţie la Veneţia. Vâlvă a făcut şi filmul regizat de Madonna şi prezentat joi în premieră. Criticii au fost necruţători cu povestea de dragoste inspirată de relaţia dintre regele Edward al 8-lea al Marii Britanii şi femeia pentru care el a renunţat la tron.

Cronicarii de film s-au întrecut în comentarii negative. S-a scris despre film inclusiv că este mai puţin emoţionant decât un videoclip, sau că aduce cu un curcan care se visează păun.

Chiar dacă şi acest al doilea film pe care îl regizează este un eşec, Madonna ştie că are cel puţin doi susţinători într-ale cinematografiei: foştii ei soţi Sean Penn şi Guy Ritchie, cărora le-a şi mulţumit public pentru că îi încurajează veleităţile de regizor.

Cea de-a doua seară a festivalului de la Veneţia a fost marcată şi de o altă premieră, cea a comediei negre "Carnage", al lui Roman Polanski. Filmul a fost promovat de trei dintre actorii principali, în frunte cu frumoasa Kate Winslet.

 





×
Subiecte în articol: Madonna critici festival film Venetia
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close