Antena 3 CNN Timp liber Film Când apar divergenţe la montaj, regizorul este concediat. Vezi situaţia peliculei „Dredd”

Când apar divergenţe la montaj, regizorul este concediat. Vezi situaţia peliculei „Dredd”

Când apar divergenţe la montaj, regizorul este concediat. Vezi situaţia peliculei „Dredd”
Sursa foto: Foto: fusedfilm.com
10 Oct 2011   •   15:59

Producătorii filmului „Dredd”, ce urmează a fi lansat pe 21 septembrie 2012, l-au concediat pe regizorul producţiei, Pete Travis, din cauza unor divergenţe apărute la montaj, informează LA Times.

Filmul, ce se află în faza de post-producţie, este bazat pe aventurile personajului Joseph Dredd, publicate în 1970 într-o revistă de benzi desenate britanice, şi îl are în rolul principal pe Karl Urban („Star Trek”).

Din cauza unor neînţelegeri de opinii apărute la montaj, în ceea ce priveşte deciziile creative ce au stat la baza acestui proces, producătorii studioului au decis să-l concedieze pe Travis şi să-l aducă în locul lui pe Alex Garland („Never let me go”, „28 Days Later”), care este şi unul din producătorii filmului.

Astfel de incidente au mai avut loc în lumea Hollywood-ului. Anul trecut, producătorul Jerry Bruckheimer („Piraţii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre”, „Fortăreaţa”) l-a concediat pe regizorul Mike Newell („Harry Potter şi Pocalul de Foc”) de la conducerea “Prince of Persia” şi l-a adus în locul lui pe Steven Spielberg.






×
Subiecte în articol: producatori film regizor concediere Hollywood
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close