Antena 3 CNN Timp liber Film Care este cel mai bine plătită actriţă de la Hollywood. A primit 20,1 milioane de dolari pentru un singur rol

Care este cel mai bine plătită actriţă de la Hollywood. A primit 20,1 milioane de dolari pentru un singur rol

Care este cel mai bine plătită actriţă de la Hollywood. A primit 20,1 milioane de dolari pentru un singur rol
Sursa foto: Foto: bestwaywithwords.com
08 Iul 2012   •   14:41

A devenit actriţa cel mai bine plătită pentru un rol într-un film, după ce a primit un onorariu de 20,2 milioane de dolari pentru a juca în pelicula "The Avengers 2", în care va interpreta din nou rolul personajului Black Widow, scrie thesun.co.uk.

Actriţa americană Scarlett Johansson, în vârstă de 27 de ani, a confirmat de curând faptul că va interpreta din nou personajul Black Widow într-o continuare a filmului "Răzbunătorii/ The Avengers".



Cu acest onorariu, Scarlett Johansson a doborât precedentul record stabilit de Angelina Jolie, care a încasat un onorariu de 19 milioane de dolari pentru rolul din "Turistul/ The Tourist" (2010).

Potrivit unei surse, ceilalţi actori principali din distribuţia filmului "The Avengers" - Robert Downey Jr., Chris Hemsworth şi Jeremy Renner - vor beneficia la rândul lor de o mărire cu 50% a onorariilor pentru a juca într-o continuare a acestei pelicule, ce va fi turnată în anul 2013.

×
Subiecte în articol: actriţă record
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close