Antena 3 CNN Timp liber Film Catherine Zeta Jones, internată din cauza unor tulburări maniaco-depresive

Catherine Zeta Jones, internată din cauza unor tulburări maniaco-depresive

Catherine Zeta Jones, internată din cauza unor tulburări maniaco-depresive
Sursa foto: Foto: radionoise.ro
14 Apr 2011   •   12:16

Actriţa Catherine Zeta Jones a dezvăluit că urmează un tratament pentru tulburări maniaco -depresive, din cauza stresului şi momentelor extrem de tensionate prin care a trecut în ultimele luni, după ce a aflat că soţul ei, Michael Douglas a fost diagnosticat cu cancer la gât, informează The Telegraph.

Catherine, în vârstă de 41 de ani, s-a internat într-o clinică privată din Connecticut, pentru a urma un tratament împotriva tulburărilor bipolare, în valoare de 770 de lire sterline pe zi, timp de cinci zile.

"După o lungă perioadă de stres prin care a trecut în 2010, Catherine a decis să se interneze într-o clinică de psihiatrie, pentru a reuşi să îşi învingă boala în cel mai scurt timp", a declarat managerul actriţei.

"Se simte excelent şi abia aşteaptă să înceapă filmările pentru următoarele două producţii în care va juca"

 


Tulburarea bipolară reprezintă denumirea tehnică pentru maniaco-depresie şi implică schimbări bruşte de comportament şi ce trece de la o extremă la alta în câteva secunde.

În luna august a anului trecut, soţul actriţei, Michael Douglas a anunţat că suferă de cancer la gât, în fază terminală. Tratamentele de ultimă generaţie şi sprijinul familei par să-l fi salvat pe actorul nominalizat recent la Globurile de Aur pentru rolul din Wall Street.

×
Subiecte în articol: internata Michael Douglas cancer
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close