Antena 3 CNN Timp liber Film Cele mai elegante ținute purtate de vedete la decernarea premiilor Oscar 2018

Cele mai elegante ținute purtate de vedete la decernarea premiilor Oscar 2018

Cele mai elegante ținute purtate de vedete la decernarea premiilor Oscar 2018
Sursa foto: foto: captura Antena 3
05 Mar 2018   •   09:53

În alb strălucitor, bej sau culori puternice, vedetele prezente la gala premiilor Oscar au strălucit în ţinute spectaculoase. Starurile hollywoodiene au au păşit pe covorul roşu în rochii care amintesc de prinţesele Disney, spun criticii de modă de peste Ocean. Cea de-a 90-a ediţie a Oscarurilor a fost însa umbrită de scandalurile sexuale care macina industria americana a filmului.

Deşi starurile nu au mai imbracat ţinute negre -ca la Globurile de aur sau la Bafta- şi au strălucit în ţinute colorate, a 90-a ediţie a Oscarurilor a stat sub umbra miscarii #metoo. Numeroase actriţe au vorbit despre scandalurile sexuale ce au revoltat Hollywood-ul.

Una dintre cele mai apreciate apariţii ale serii a fost Jane Fonda. Cu o rochie albă, de tip sirenă, actriţa, în vârstă de 80 de ani, a atras toate privirile.

Albul imaculat a fost şi alegerea australiencei Margot Robbie, nominalizată pentru rolul din "I, Tonya", care a purtat o rochie Chanel cu umerii descoperiţi.

Nici culorile vii nu au lipsit din gama cromatică a ţinutelor de gală. Roşul aprins şi albastrul cobalt au fost printre cele mai populare alegeri. O apariţie seducătoare a fost Nicole Kidman, a carei rochie bleumarin a purtat semnatura casei de modă Armani.

×
Subiecte în articol: oscar
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close