Antena 3 CNN Timp liber Film Charlie Sheen este infectat cu HIV. Cel mai bine păstrat secret, dezvăluit

Charlie Sheen este infectat cu HIV. Cel mai bine păstrat secret, dezvăluit

Charlie Sheen este infectat cu HIV. Cel mai bine păstrat secret, dezvăluit
Sursa foto: Foto:facebook.com/CharlieSheen
16 Noi 2015   •   20:59

Charlie Sheen este infectat cu HIV şi a ţinut secretul ani de zile. Actorul, în vârstă de 50 de ani, care are o lungă listă de foste iubite şi aventuri de o noapte, va da un interviu pentru un post american marţi (17 noiembrie), pentru a face dezvăluirile, dar presa americană a aflat totul înainte.

 
Sheen, care s-a lăudat că s-a culcat cu peste 5.000 de femei, ar fi mărturisit că are HIV mai multor persoane, care au vorbit cu presa, conform radaronline.com. Revista National Enquirer a stat de vorbă cu zece persoane apropiate lui Sheen, pe care chiar le-a supus unor teste poligraf, pentru a se asigura că e adevărat. 
 
"Charlie s-a crezut indesctructibil şi nu şi-a luat nici o măsură de precauţie, chiar dacă s-a expus unor riscuri din punct de vedere sexual", a spus o sursă. 
 
Cel mai şocant e că fosta soţie a lui Charlie, Brooke Mueller, care are gemeni cu el, a crezut că a fost şi ea infectată cu HIV. 
 
"Am avut o criză psihotică după ce am luat droguri cu el. Nu am putut să suport vestea că aş avea HIV. La doar şase luni după ce am fost diagnosticată cu o boală la ochi, am crezut că Charlie mi-a dat virusul", a spus Brooke Mueller.
 

×
Subiecte în articol: Charlie Sheen
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close