Antena 3 CNN Timp liber Film Charlize Theron va juca în filmul SF "Prometheus", de Ridley Scott

Charlize Theron va juca în filmul SF "Prometheus", de Ridley Scott

Charlize Theron va juca în filmul SF "Prometheus", de Ridley Scott
12 Feb 2011   •   18:49

Actriţa Charlize Theron este în negocieri pentru a se alătura distribuţiei filmului "Prometheus", semnat de regizorul Ridley Scott şi realizat de studioul 20th Century Fox, informează Reuters.
   
Filmul este programat să fie lansat pe 8 iunie 2012.
   
Theron va juca alături de Noomi Rapace, vedeta din filmul "Bărbaţi care urăsc femeile", şi Michael Fassbender.
   
Iniţial, "Prometheus" trebuia să fie un film care precede acţiunea seriei "Alien", dar a devenit un lungmetraj original SF.
   
Recent, Theron a încheiat filmările pentru producţia "Young Adult" a regizorului Jason Reitman.
   
Charlize Theron este câştigătoarea unui premiu Oscar, pentru rolul din filmul "Monstrul" (2004), şi mai are în palmares roluri precum cele din "Cu capul în nori" (2004), "Eu, Peter Sellers" (2004), "Aeon Flux" (2005) şi "Hancock" (2009). Actriţa a jucat, alături de Viggo Mortensen, şi în "The Road", o dramă SF regizată de John Hillcoat.
   
Regizorul britanic Ridley Scott a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar - pentru filmele "Thelma şi Louise" (1991), "Gladiatorul" (2000) şi "Elicopter la pământ!" (2001) -, a câştigat numeroase premii Globul de Aur, Emmy şi BAFTA şi este renumit pentru stilul său cu un puternic impact vizual şi pentru obsesia lui pentru detalii. Printre filmele de succes pe care le-a regizat se numără "Alien" (1979), "Vânătorul de recompense" (1982), "Regatul cerului" (2005), "Gangster american" (2007) şi "Un ghem de minciuni" (2008).

×
Subiecte în articol: film actriţă regizor
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close