Antena 3 CNN Timp liber Film Clint Eastwood şi Sandra Bullock, tată şi fiică în „Trouble with the Curve”

Clint Eastwood şi Sandra Bullock, tată şi fiică în „Trouble with the Curve”

Clint Eastwood şi Sandra Bullock, tată şi fiică în „Trouble with the Curve”
12 Oct 2011   •   17:35

Actriţa Sandra Bullock se află în negocieri cu reprezentanţii studiourilor Warner Bros. pentru un rol în producţia „Trouble with the Curve”, regizată de Robert Lorenz, informează The Huffington Post.

Acum o săptămână, în presa internaţională s-a scris că actorul Clint Eastwood analizează posibilitatea de a reveni cu un rol pe marile ecrane, după 3 ani de absenţă. Personajul ales  este un căutător de talente, care îşi perde treptat vederea din cauza vârstei înaintate şi decide să facă o ultimă călătorie în interes de serviciu la Atlanta, însoţit de fiica lui (interpretată de Sandra Bulllock), pentru a urmări un tânăt jucător de baseball.

Bullock şi-a obişnuit publicul cu multe roluri în filme romantice sau de comedie, însă rolul dramatic din „The Blind Side” (2010) i-a adus în palmares primul Oscar. Anul acesta, pe 25 decembrie, actriţa va lansa în cinematografele de peste Ocean drama „Extremely Loud and Incredibly Close”, unde interpretează rolul unei mame îndurerate, al cărei soţ a fost ucis în atentatele teririste de la 11 septembrie.

×
Subiecte în articol: sandra bullock tata fiica
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close