Antena 3 CNN Timp liber Film Clint Eastwood vrea să regizeze un musical

Clint Eastwood vrea să regizeze un musical

Clint Eastwood vrea să regizeze un musical
Sursa foto: Foto: play4movie.com
31 Mar 2013   •   13:26

Cineastul american Clint Eastwood intenţionează să regizeze o adaptare cinematografică a musicalului "Jersey Boys", informează publicaţia The Hollywood Reporter.
   
Acest film din categoria "musical" - ce prezintă istoria trupei Four Seasons - trebuia să fie produs iniţial de studiourile Warner Bros. şi să îl aibă ca regizor pe Jon Fabreau, însă directorii grupului Warner au decis să blocheze acest proiect cinematografic în noiembrie 2012. Cu toate acestea, proiectul ar putea reveni pe agenda de lucru a studiourilor Warner, întrucât Clint Eastwood şi-a manifestat dorinţa de a regiza acest film.
   
Clint Eastwood, care a regizat lungmetrajul "J. Edgar" în 2011, intenţiona de multă vreme să regizeze un musical. În ianuarie 2011, site-ul Deadline.com anunţa că renumitul cineast american dorea să regizeze un remake al celebrului film "A Star Is Born", cu Beyonce Knowles în rolul principal.
   
Beyonce urma să joace rolul unei tinere cântăreţe a cărei carieră cunoaşte o ascensiune spectaculoasă cu ajutorul unui muzician trecut de prima tinereţe. Rolul ei a fost interpretat în trecut, în precedentele ecranizări ale acestui proiect, de trei actriţe celebre: Barbra Streisand, Janet Gaynor şi Judy Garland.
   
Proiectul însă nu s-a materializat, din diverse motive - sarcina cântăreţei Beyonce, incapacitatea producătorilor de a găsi în timp util un actor suficient de cunoscut pentru a juca rolul principal masculin -, însă Eastwood a spus că doreşte în continuare să regizeze filmul "A Star Is Born", chiar după ce Beyonce a anunţat în octombrie 2012 că a renunţat definitiv la acest proiect.
   
Potrivit publicaţiei The Hollywood Reporter, Clint Eastwood, care va împlini vârsta de 83 de ani în luna mai, va regiza cel mai probabil "A Star Is Born", după încheierea filmărilor de la "Jersey Boys".
   
"Jersey Boys" este un musical creat sub forma unui documentar, care releatează înfiinţarea, ascensiunea, succesul şi în final destrămarea trupei rock'n'roll din anii '60 The Foor Seasons.
   
Acest musical a avut premiera pe Broadway în 2005 şi de atunci a susţinut un turneu în America de Nord şi reprezentaţii pe West End din Londra, la Las Vegas, Chicago, Toronto, Melbourne şi Singapore. Spectacolul a câştigat în 2006 patru premii Tony, inclusiv la categoria "cel mai bun musical", şi în 2009 a fost recompensat cu prestigiosul Laurence Olivier Award la aceeaşi categorie.

×
Subiecte în articol: Regie regizor
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close