Antena 3 CNN Timp liber Film Continuarea filmului ''Avatar'', amânată pentru 2017

Continuarea filmului ''Avatar'', amânată pentru 2017

Continuarea filmului ''Avatar'', amânată pentru 2017
14 Ian 2015   •   22:43

Continuarea filmului SF de mare succes ''Avatar'', din 2009, nu va avea premiera în decembrie 2016, așa cum se preconiza, ci un an mai târziu, în 2017, a declarat, la Wellington, regizorul James Cameron, care lucrează simultan la trei noi pelicule din această serie, informează AGERPRES.

Obiectivul inițial era ca toate cele trei scenarii să fie definitivate în cursul lunii ianuarie, astfel încât să poată începe filmările, dar procesul a devenit ''foarte cuprinzător'', a explicat cineastul canadian, deținător al mai multor premii Oscar, realizatorul celor două pelicule care au înregistrat cele mai mari încasări din istorie, ''Avatar'' și ''Titanic''.

''Există un nivel de complexitate pentru a face povestea să funcționeze ca o saga, de-a lungul celor trei filme'', a spus el pentru Associated Press. ''Nu vom face pur și simplu o peliculă și apoi alta și apoi alta. Și în paralel cu asta, realizăm tot design-ul. Am desenat toate creaturile și mediul înconjurător''. Cele trei filme se vor turna în același timp în Noua Zeelandă, acolo unde a fost realizată și o parte a primei pelicule și vor fi difuzate la interval de un an unul față de celălalt.

Laureat cu trei premii Oscar, 'Avatar' a adus cele mai mari încasări realizate vreodată de un film, aproximativ 2,8 miliarde de dolari.

×
Subiecte în articol: Avatar amanare
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close