"Cronicile din Narnia: Călătorie pe mare cu Zori-de-Zi", primul loc în box office-ul nord-american

de Antena3.ro    |    13 Dec 2010   •   22:23
"Cronicile din Narnia: Călătorie pe mare cu Zori-de-Zi", primul loc în box office-ul nord-american Foto: celebritywonder.com

“Cronicile din Narnia: Călătorie pe mare cu Zori-de-Zi 3D”, al treilea film din seria "Cronicile din Narnia", ocupă prima poziţie în box office-ul nord-american. Producţia a generat încasări de 24,5 milioane de dolari, informează AFP.

Filmul prezintă aventurile lui Edmund şi Lucy Pevensie şi ale verişorului lor, Eustache. Plonjând printr-un tablou magic, cei doi ajung din nou în Narnia şi se îmbarcă pe corabia Zori-de-Zi.

Cel de-al doilea loc al box office-ului nord-american doilea se află tot un film lansat la sfârşitul săptămânii trecute, "The Tourist", cu Angelina Jolie şi Johnny Depp în rolurile principale. Filmul a generat încasări de 17 milioane de dolari, de vineri până duminică.

Animaţia "O poveste încâlcită/ Tangled", o adaptare Disney a unei poveşti de fraţii Grimm, a coborât de pe prima pe a treia poziţie, după ce a obţinut încasări de 14,5 milioane de dolari.

 


Acestea sunt primele zece poziţii din box office-ul nord-american:


1.Cronicile din Narnia: Călătorie pe mare cu Zori-de-Zi

2. The Tourist

3. Tangled

4. Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea I

5. Unstopabble

6. Black Swan

7. Burlesque

8. Love and Other Drugs

9. Due Date

10. Megamind


 

Parteneri
x close