Antena 3 CNN Timp liber Film Daniel Radcliffe a recunoscut că a fost dependent de alcool

Daniel Radcliffe a recunoscut că a fost dependent de alcool

Daniel Radcliffe a recunoscut că a fost dependent de alcool
Sursa foto: Foto: EPA/ Intact images
05 Iul 2011   •   13:50
Daniel Radcliffe, protagonistul seriei “Harry Potter”, a declarat, într-un interviu acordat ediţiei britanice a revistei “GQ”, că a fost dependent de alcool la vârsta de 18 ani, atunci când încerca să reziste presiunii aduse de celebritate.

Radcliffe a recunoscut că obişnuia să consume cantităţi mari de alcool, în timp ce filma pentru cel de-al şaselea film din serie, numit “Harry Potter şi Prinţul Semipur”, deoarece credea că asta trebuia să facă, informează www.contactmusic.com.

"Am devenit atât de dependent de alcool pentru a putea să savurez alte lucruri. Timp de câţiva ani, am fost atât de fermecat de ideea de a trăi stilul de viaţă al altor persoane, încât nu am realizat că acest stil nu mi se potrivea", a spus actorul.

A renunţat la acest viciu în august 2010, precizând ca acum preferă să petreacă câteva zile liniştite alături de iubita lui, Olive Uniacke, în loc să mergă la diverse petreceri.

Ultimul film din seria „Harry Potter” va fi lansat în România pe 15 iulie. Daniel Radcliffe a mai jucat în lungmetrajul TV „My Boy Jack”, dar şi în piesa de teatru „Equus”, regizată de Peter Shaffer şi pusă în scenă pe West End (Londra) şi pe Broadway (New York).

×
Subiecte în articol: alcool
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close