Antena 3 CNN Timp liber Film Debutul lui Ashton Kutcher în „Doi bărbaţi şi jumătate”: rating peste aşteptări şi multe laude din partea criticilor

Debutul lui Ashton Kutcher în „Doi bărbaţi şi jumătate”: rating peste aşteptări şi multe laude din partea criticilor

Debutul lui Ashton Kutcher în „Doi bărbaţi şi jumătate”: rating peste aşteptări şi multe laude din partea criticilor
Sursa foto: Foto: thehollywoodgossip.com
21 Sep 2011   •   17:20
Debutul celui de-al nouălea sezon al serialului produs de CBS „Doi bărbaţi şi jumătate”, fără Charlie Sheen, dar cu Ashton Kutcher, a înregistrat o audienţă aproape dublă faţă de anul trecut şi a fost întâmpinat de recenzii pozitive din partea criticilor.

Producătorii serialului au decis să renunţe la Charlie Sheen, după ce acesta a fost implicat în tot felul de scandaluri din cauza consumului excesiv de alcool, dar l-au adus în echipă pe Ashton Kutcher, soţul lui Demi Moore, cunoscut din lungmetrajele „Fără obligaţii”, „Killers”, Valentine’s Day”.

Schimbarea a fost primită bine de fani, ratingul fiind aproape dublu, faţă de cel înregistrat acum un an, adică 27,8 milioane de telespectatori. Criticii au lăudat schimbarea şi prestaţia lui Kutcher. În opinia lui Robert Bianco de la „USA Today”, Ashton Kutcher aduce o energie nouă în acest serial de comedie care are deja un trecut apreciabil în spate: "Fanii trebuie să spere că Ashton Kutcher va aduce, în afară de un nou personaj, o nouă energie şi un echilibru mai bun".

Lori Rackl, critic la Chicago Sun-Times, a lăudat şi el acest prim episod: “Episodul de luni a avut parte de un start surprinzător de bun, ţinând cont de faptul că a avut loc într-o casă funerară. Penisul şi glumele despre flatulaţie înseamnă un lucru - iar primul episod a arătat în mod clar că serialul intenţionează să facă în continuare glume pe aceste teme. Însă moartea e un lucru dificil de vândut, chiar şi în faţa unui studio de filmare înţesat de fani", a spus Rackl.

Robert Lloyd, critic la Chicago Tribune, consideră că noul sezon se îndreaptă spre un debut promiţător. Kutcher aduce o doză de blândeţe într-un serial care ar fi putut să devină casant şi acid, mizantropic şi misogin, şi temperamental de vârsta a doua. Prezenţa lui ar putea să îi permită lui Jon Cryer să joace note mai blânde, mai puţin stridente, deşi va depinde de Chuck Lorre (creatorul serialului, n.r.) ca acest lucru să se întâmple.

×
Subiecte în articol: rating serial
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close