Antena 3 CNN Timp liber Film Decizie radicală luată de Robert Redford. Fanii starului de la Hollywood vor fi trişti

Decizie radicală luată de Robert Redford. Fanii starului de la Hollywood vor fi trişti

Decizie radicală luată de Robert Redford. Fanii starului de la Hollywood vor fi trişti
Sursa foto: Foto: Instagram
12 Noi 2016   •   17:58

Robert Redford se va retrage din activitatea care l-a făcut celebru după ce va încheia filmările la ultimele sale două producţii, conform unui anunţ făcut de actor într-un interviu postat joi pe internet, informează revista Variety.

În interviu, Redford vorbeşte despre importanţa de a povesti, despre pictură şi a dezvăluit că doreşte să renunţe la actorie pentru a se concentra doar asupra regiei şi artelor plastice.

"Am obosit să joc în filme. Sunt o persoană nerăbdătoare şi în consecinţă îmi este greu să repet anumite scene. În acest moment al vieţii mele, la vârsta de 80 de ani, sunt mulţumit că nu depind de nimeni", susţinea el.

Robert Redford a precizat că va renunţa la actorie după ce va încheia munca la ultimele sale două proiecte cinematografice - "Our Souls at Night", în care joacă alături de Jane Fonda şi "Old Man With a Gun", în care mai apar Casey Affleck şi Sissy Spacek.

"Odată ce vor fi terminate am să-mi iau la revedere de la actorie şi am să mă ocup doar de regie", a spus el.

Deşi este celebru pentru cariera sa de actor, Redford a câştigat un premiu Oscar în 1981 pentru regie cu filmul "Ordinary People". El a mai primit un Oscar onorific, pentru întreaga carieră, în 2002.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Hollywood
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close