Antena 3 Timp liber Film Doliu în lumea filmului! Actorul Steve Hawkes, interpretul lui Tarzan, a murit la 77 de ani

Doliu în lumea filmului! Actorul Steve Hawkes, interpretul lui Tarzan, a murit la 77 de ani

25 Iun 2019   •   15:25
Doliu în lumea filmului! Actorul Steve Hawkes, interpretul lui Tarzan, a murit la 77 de ani

Steve Hawkes, actorul care l-a interpretat pe Tarzan în două filme în 1969 şi 1972, a murit la 77 ani.

Stjepan ‘Steve’ Sipek, pe numele său real, a murit săptămâna trecută în comitatul Palm Beach, la o sută de kilometri distanţă de Miami, unde locuia. Cauza decesului nu a fost făcută publică.

Actorul american a jucat în filmul ‘Tarzan in the Golden Grotto’ (1969) alături de actriţa daneză Kitty Swan. În 1972 el a filmat un sequel ‘Tarzan and the Brown Prince’ în Rainbow Springs (Florida). În timpul filmărilor de la filmul ‘Tarzan and the Brown Prince’ protagoniştii au suferit arsuri ca urmare a unui incendiu scăpat de sub control. 

În incendiu, un leu care fusese dresat pentru a-i rupe legăturile lui Hawkes l-a eliberat pe actor, salvându-l de răni majore. Însă leul a suferit arsuri grave, iar de atunci actorul a promis că se va îngriji de aceste feline. Astfel, el a devenit proprietar al unei rezervații de animale din Florida Hawkes locuia alături de doi tigri, doi lei, o puma şi un leopard, dar actorul a început să aibă probleme cu autorităţile de mediu din Florida, care l-au amendat şi l-au acuzat de infracţiuni minore. Comisia de Conservare a Peştilor şi a Vieţii Sălbatice din Florida (FWC) i-a revocat în cele din urmă în 2012 licenţa federală care îi permitea lui Hawkes să crească animale exotice la reşedinţa sa. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close