Antena 3 CNN Timp liber Film După 19 ani, actrița Cezara Dafinescu rupe tăcerea. Ce spune despre scandalul infidelității

După 19 ani, actrița Cezara Dafinescu rupe tăcerea. Ce spune despre scandalul infidelității

După 19 ani, actrița Cezara Dafinescu rupe tăcerea. Ce spune despre scandalul infidelității
Sursa foto: Foto: Facebook
07 Noi 2016   •   08:22

Au trăit o frumoasă poveste de iubire, însă la capătul ei au existat tot felul de speculații, cu iz de scandal. După 19 ani de tăcere, Cezara Dafinescu a povestit adevărul despre sfârșitul mariajului cu George Motoi. Acuzată de infidelitate, actrița a venit cu propria sa variantă.

„De-a lungul anilor, tot felul de binevoitori au comentat dragostea noastră, dar mai cu seama despărțirea noastră. Nu-i mai corect să ascultati opinia mea?”, a scris actrita pe contul ei de Facebook.

„De George m-am indragostit in anul doi de facultate… mai intai… vazandu-l in filme ! Apoi destinul a facut sa ne intilnim si aievea si sa formam un cuplu in viata si mai tarziu si pe scena. El a fost “Fat Frumosul” pe care il asteapta orice fata sa vina pe un cal alb… Si pentru ca era mai matur decat mine in mare parte mi-a modelat cariera cu experienta lui. Alaturi de el am invatat ca adevarata inteligenta, este asemenea unui izvor, de-a pururi nou, fermecat, adevarata inteligenta este mereu coplesita de uimire. Am invatat de la el ca libertatea nu este dreptul de a face ce vrei ci de a face ceea ce se cuvine. Ea este asumarea unui risc. Inseamna raspundere si de aceea majoritatea oamenilor se tem de ea. Dar mai cu seama, George m-a invatat ca in teatru trebuie sa intri pe usa din fata. Ii voi fi mereu recunoscatoare pentru tot ce mi-a dat… dar… sentimentele noastre, chiar cele mai puternice, mor… si te uiti la femeia care ai fost acum cativa ani cu indiferenta si curiozitatea cu care privesti o femeie straina. Nu stiu cand si cum s-a stins dragostea noastra. Destinul nostru atarna de un gest, de un cuvant, la inceput cel mai mic efort este de ajuns sa-l tina in loc, apoi trebuie sa pui in miscare un mecanism gigant. Cum spunea A.Maurois in “Climate”- “Banuielile cuibarite in sufletul cuiva, asezate in sir ca minele una dupa alta, nimicesc iubirea prin explozii succesive”. O mare dragoste nu reuseste sa lege de tine fiinta iubita, daca nu stii in acelasi timp sa-i umpli viata cu o bogatie de sentimente mereu reinoite. Cu George am ramas prieteni. Suntem doi oameni care s-au iubit cindva, au un copil impreuna si nu e vina noastra daca sentimentele s-au mai schimbat cu trecerea anilor. A-l renega pe George ar insemna sa ma reneg pe mine, pentru ca intr-o perioada a vietii mele, el a fost ALESUL”, a scris actrița.

×
Subiecte în articol: actriţă infidelitate scandal
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close