După 19 ani, actrița Cezara Dafinescu rupe tăcerea. Ce spune despre scandalul infidelității

07 Noi 2016   •   08:22
După 19 ani, actrița Cezara Dafinescu rupe tăcerea. Ce spune despre scandalul infidelității Foto: Facebook

Au trăit o frumoasă poveste de iubire, însă la capătul ei au existat tot felul de speculații, cu iz de scandal. După 19 ani de tăcere, Cezara Dafinescu a povestit adevărul despre sfârșitul mariajului cu George Motoi. Acuzată de infidelitate, actrița a venit cu propria sa variantă.

„De-a lungul anilor, tot felul de binevoitori au comentat dragostea noastră, dar mai cu seama despărțirea noastră. Nu-i mai corect să ascultati opinia mea?”, a scris actrita pe contul ei de Facebook.

„De George m-am indragostit in anul doi de facultate… mai intai… vazandu-l in filme ! Apoi destinul a facut sa ne intilnim si aievea si sa formam un cuplu in viata si mai tarziu si pe scena. El a fost “Fat Frumosul” pe care il asteapta orice fata sa vina pe un cal alb… Si pentru ca era mai matur decat mine in mare parte mi-a modelat cariera cu experienta lui. Alaturi de el am invatat ca adevarata inteligenta, este asemenea unui izvor, de-a pururi nou, fermecat, adevarata inteligenta este mereu coplesita de uimire. Am invatat de la el ca libertatea nu este dreptul de a face ce vrei ci de a face ceea ce se cuvine. Ea este asumarea unui risc. Inseamna raspundere si de aceea majoritatea oamenilor se tem de ea. Dar mai cu seama, George m-a invatat ca in teatru trebuie sa intri pe usa din fata. Ii voi fi mereu recunoscatoare pentru tot ce mi-a dat… dar… sentimentele noastre, chiar cele mai puternice, mor… si te uiti la femeia care ai fost acum cativa ani cu indiferenta si curiozitatea cu care privesti o femeie straina. Nu stiu cand si cum s-a stins dragostea noastra. Destinul nostru atarna de un gest, de un cuvant, la inceput cel mai mic efort este de ajuns sa-l tina in loc, apoi trebuie sa pui in miscare un mecanism gigant. Cum spunea A.Maurois in “Climate”- “Banuielile cuibarite in sufletul cuiva, asezate in sir ca minele una dupa alta, nimicesc iubirea prin explozii succesive”. O mare dragoste nu reuseste sa lege de tine fiinta iubita, daca nu stii in acelasi timp sa-i umpli viata cu o bogatie de sentimente mereu reinoite. Cu George am ramas prieteni. Suntem doi oameni care s-au iubit cindva, au un copil impreuna si nu e vina noastra daca sentimentele s-au mai schimbat cu trecerea anilor. A-l renega pe George ar insemna sa ma reneg pe mine, pentru ca intr-o perioada a vietii mele, el a fost ALESUL”, a scris actrița.

x close