Antena 3 CNN Timp liber Film Echipa lui Nicolas Cage, reclamată la Poliţie de un figurant român

Echipa lui Nicolas Cage, reclamată la Poliţie de un figurant român

Echipa lui Nicolas Cage, reclamată la Poliţie de un figurant român
Sursa foto: Foto: filmshaft.com
08 Dec 2010   •   13:56

Filmările lui Nicolas Cage pentru "Ghost Rider 2" din România au fost întrerupte sâmbătă dimineaţă după ce unul dintre figuranţi a chemat Poliţia, nemulţumit de condiţiile de muncă. Potrivit Libertatea, conflictul nu a putut fi soluţionat la faţa locului.

Frigul, ploaia şi un porc mistreţ încăpăţânat l-au scos din sărite pe unul dintre cei 300 de figuranţi prezenţi la filmările din Capitală pentru "Ghost Rider 2". După 14 ore petrecute pe un platou improvizat într-un corp de clădire fără acoperiş de la Academia Română, omul a chemat Poliţia şi i-a reclamat pe producători.

Figurantul nemulţumit susţine că oamenii au fost nevoiţi să petreacă toată noaptea în condiţii inumane, în timp ce Nicolas Cage, care filmase doar o jumătate de oră, stătea la căldură, în cabină.

La un moment dat, pe platoul de filmare a fost adus şi un mistreţ greu de stăpânit. Motiv pentru care secvenţele au fost repetate de zeci de ori, spre disperarea figuranţilor.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au verificat contractele oamenilor, însă nu au putut face nimic pentru a-i ajuta. Oamenii legii le-au spus acestora că se pot adresa justiţiei, iar mistreţul are asociaţii de protecţie a animalelor.

Filmările din România pentru "Ghost Rider 2" au început în noiembrie. Actorul american împreună cu echipa de producţie vor mai petrece încă patru luni la noi în ţară pentru acest proiect. În "Ghost Rider 2", varianta 3D, acţiunea se desfăşoară în Europa de Est, unde protagonistul Johnny Blaze, interpretat de Nicolas Cage, trebuie să ţină piept diavolului, care are înfăţişare umană.



×
Subiecte în articol: Nicolas Cage echipa Politie
Parteneri
Meteorologii au anunțat cât va ține frigul în România!
x close