Antena 3 CNN Timp liber Film Elizabeth Taylor, omagiată la Hollywood. Actriţa ar putea fi înmormântată lângă părinţii săi

Elizabeth Taylor, omagiată la Hollywood. Actriţa ar putea fi înmormântată lângă părinţii săi

 Elizabeth Taylor, omagiată la Hollywood. Actriţa ar putea fi înmormântată lângă părinţii săi
Sursa foto: Foto: Mediafax
24 Mar 2011   •   09:46
O lume întreagă plânge moartea lui Elizabeth Taylor, femeia cu ochi violet. Sute de persoane s-au adunat pe Bulevardul Celebrităţilor din Hollywood pentru a-i aduce un ultim omagiu. Actriţa a murit miercuri, la vârsta de 79 de ani, în urma unui infarct. Ea avea probleme grave de sănătate şi era internată într-un spital din Los Angeles de o lună şi jumătate.

Steaua dedicată lui Liz taylor, de pe Walk of Fame a fost acoperită de flori, coroane şi lumânări. Şi la Londra, oraşul natal al lui Elisabeth Taylor, vestea morţii sale a întristat pe toată lumea.

Actriţa îşi dorea să fie înmormântată în cimitirul Forest Lawn din Los Angeles, alături de bunul ei prieten Michael Jackson. Familia ar vrea însă ca Liz să fie înmormântată lângă părinţii ei.

Elisabeth Taylor a încetat din viaţă în urma unei insuficienţe cardiace. În ultimii ani, starea ei de sănătate era tot mai şubredă. Cancer de piele, o operaţie la şold, două la spate, pneumonie. De 5 ani trăia în scaunul cu rotile. În 1997 medicii i-au extirpat o tumoră pe creier iar în 2009 a fost operată pe cord. 
 

×
Subiecte în articol: Hollywood înmormântare
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close