Antena 3 CNN Timp liber Film Emil Boc este personajul principal în parodia horror „Resident Emil“, „o glumiţă politică“

Emil Boc este personajul principal în parodia horror „Resident Emil“, „o glumiţă politică“

Emil Boc este personajul principal în parodia horror „Resident Emil“, „o glumiţă politică“
Sursa foto: Foto: Intact Images
03 Mai 2012   •   18:17

Fostul premier Emil Boc este personajul principal al unui film de foarte scurt metraj, o parodie horror intitulată "Resident Emil" şi realizată de un jurnalist clujean, informează Mediafax. Potrivit realizatorului, prin anunţul candidaturii lui Boc la Primărie, filmul devine unul "vizionar".
   
Filmul de foarte scurt metraj realizat de jurnalistul clujean Vasile Hotea-Fernezan va fi prezentat în premieră, vineri seară, în cadrul unei festival care a început la Cluj-Napoca.
   
Vasile Hotea-Fernezan a declarat, joi, că, prin candidatura la Primăria Cluj-Napoca, Emil Boc îi va promova filmul, care este "o glumiţă politică".
   
"Institutul Francez organizează în cadrul Festivalului Tres Courts o competiţie specială de filme foarte scurte româneşti. Anul acesta s-au primit 67 de filme din toată ţara, realizate de amatori sau de studenţi la facultăţile de film. Eu am intrat în competiţie cu filmul Resident Emil, care are o durată de trei minute şi care va fi proiectat, în premieră, vineri, în cadrul festivalului. Pelicula îl are ca personaj principal pe Emil Boc. Prin candidatura sa la Primăria Cluj-Napoca, Boc îmi promovează filmul care, sunt convins, va fi bine primit de public. Îi recomand şi lui Emil Boc să îl vadă. Nu consider micul meu experiment un film, este mai mult o glumiţă politică, o parodie horror", a arătat jurnalistul.
   
El a menţionat că pelicula a fost filmată în martie 2012 şi montată cu câteva ore înainte de expirarea termenului de înscriere în concurs. Jurnalistul a adăugat că şi-a dorit foarte mult ca Emil Boc să îşi anunţe candidatura la Primăria Cluj-Napoca, pentru că asta face din filmul său unul "vizionar". 

Vasile Hotea-Fernezan are 36 de ani, este absolvent al Facultăţii de Filosofie a Universităţii "Babeş-Bolyai" (UBB) şi lucrează ca reporter la TVR.
   
În cadrul Festivalului Tres Courts, care a început joi şi va dura până sâmbătă, la cinema Victoria, au fost selectate 18 filme, care vor fi difuzate ulterior în 20 de oraşe din România.



×
Subiecte în articol: Emil Boc parodie jurnalist film Cluj-Napoca
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close