Antena 3 CNN Timp liber Film Este oficial: Filmul „Blonda de la Drept 3” va apărea pe marile ecrane

Este oficial: Filmul „Blonda de la Drept 3” va apărea pe marile ecrane

Este oficial: Filmul „Blonda de la Drept 3” va apărea pe marile ecrane
22 Iun 2018   •   15:40

Recent, Deadline a anunțat că MGM este aproape de o înțelegere cu Reese Witherspoon pentru a juca personajul lui Elle Woods pentru a treia oară în continuarea seriei „Blonda de la Drept”. Au existat speculații cu privire la faptul dacă Reese va accepta sau nu să joace in cel de-al treilea film.

Reese a confirmat oficial știrile prin Twitter cu un simplu video: 

 

„Este adevărat ... # LegallyBlonde3 ", a scris ea în descrierea pe care a făcut-o la video-ul în care plutea pe o saltea gonflabilă într-o piscină, în faimosul ei bikini de paiete. Reese a publicat inițial o poză asemănătoare cu ocazia aniversării „Blonda de la Drept” de acum doi ani: 

 

 

“I’m able to recall hundreds of important details at the drop of a hat” ??? #LegallyBlonde15

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Au trecut 17 ani de la primul film „Blonda de la Drept” și nu există detalii cu privire la tema celui de-al treilea film. Într-un interviu acordat lui James Corden în martie anul trecut, Reese a spus că Elle ar putea fi parte din Curtea Supremă a Statelor Unite sau ar putea fi chiar POTUS (Președintele Statelor Unite). Oricum, această continuare va avea cu siguranță o temă importantă de împuternicire a femeilor, conform Deadline. 

Sursă: Cosmopolitan
  

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close