Antena 3 CNN Timp liber Film Eva Longoria, cel mai bine plătită actriţă din televiziune. Vezi cine o urmează în clasament

Eva Longoria, cel mai bine plătită actriţă din televiziune. Vezi cine o urmează în clasament

Eva Longoria, cel mai bine plătită actriţă din televiziune. Vezi cine o urmează în clasament
Sursa foto: Foto: mytex.ro
29 Sep 2011   •   18:39
Eva Longoria şi Tina Fey sunt actriţele cu cel mai mare onorariu din televiziune, 13 milioane de dolari fiecare, bani obţinuţi în perioada mai 2010 – mai 2011, ce le poziţionează pe locurile unu şi doi, potrivit unui top realizat de revista Forbes SUA, citează Mediafax.

Gabrielle Solis este personajul pe care îl interpretează Longoria în „Neveste disperate”, iar Tina Fey este creatoarea serialului „30 Rock”, în care deţine şi unul din rolurile principale. Locul al treilea în clasament este ocupat de Marcia Cross, interpreta personajului Bree Van de Kamp, tot din „Neveste disperate”, cu un venit de 10 de milioane de dolari.

La egalitate cu ea, dar pe locurile patru şi cinci, se clasează actriţele Mariska Hargitay, din „Lege şi ordine: Brigada specială” şi Marg Helgenberger, din „CSI: Crime şi Investigaţii”.

Pe poziţia a şasea şi a şaptea se situează Teri Hatcher şi Felicity Huffman, vedete care fac parte tot din distribuţia producţiei „Neveste disperate”, cu un venit de 9 milioane de dolari fiecare. Cele două sunt urmate de Courtney Cox, din „Cougar Town”, şi Ellen Pompeo, din „Anatomia lui Grey”, cu onorarii de 7 milioane fiecare.

Topul 10 al celor mai bine plătite actriţe din televiziune este încheiat de Julianna Marguiles, desemnată Cea mai bună actriţă la Gala Premiilor Primetime Emmy din acest an pentru rolul Alicia Floret din „Soţia perfectă”, cu un venit de 6 milioane de dolari.

×
Subiecte în articol: televiziune clasament
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close