Antena 3 CNN Timp liber Film Festivalul Cinematografic de la Veneţia, un spectacol impresionant

Festivalul Cinematografic de la Veneţia, un spectacol impresionant

Festivalul Cinematografic de la Veneţia, un spectacol impresionant
04 Sep 2011   •   14:08
Frumuseţea şi eleganţa au cucerit ieri covorul roşu al Festivalului cinematografic de la Veneţia. Actriţele Gwyneth Paltrow, Keira Knightley şi Monica Belucci au fost vedetele serii dar si Matt Damon a atras atentia destul de mult.

I-au impresionat pe critici şi pe fani atât cu strălucirea ţinutelor, cât şi cu filmele în care au jucat.

În filmul "Vară arzătoare", Monica Bellucci a primit de la regizorul francez Philippe Garrel un rol foarte potrivit: o femeie frumoasă căsătorită cu un bărbat mai tânăr. Relaţia este otrăvită de gelozie iar în final, părăsit de soţie, tânărul se sinucide.

Monica Bellucci spune că nu a avut probleme să filmeze o scenă în care apare în întregime goală.

O distribuţie de excepţie a reunit regizorul american Steven Soderbergh în ultimul său film "Contagiune", inspirat de epidemia de gripă H1N1 şi alte evenimente similare.

Gwyneth Paltrow, Matt Damon - cu o tunsoare inedită - şi Lawrence Fishbourne au asistat la premiera filmului în care mai joacă Kate Winslet, Jude Law şi Marion Cotillard.

Gwyneth Paltrow, care interpretează o soţie necredincioasă ucisă de un virus, a tratat în glumă sugestia că boala ar fi un fel de pedeapsă divină pentru infidelitatea personajului.

Prezenţa atâtor vedete a prefăcut în spectacol şi conferinţa de presă, la care actorii abia au scăpat de mulţimea amatorilor de autografe.

×
Subiecte în articol: Venetia
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close