Filmul "Cenuşăreasa/ Cinderella", pe primul loc în box office-ul nord-american

de A.B.    |    16 Mar 2015   •   11:07
Filmul "Cenuşăreasa/ Cinderella", pe primul loc în box office-ul nord-american
Filmul "Cenuşăreasa/ Cinderella" în regia lui Kenneth Branagh a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 70 de milioane de dolari, potrivit cifrelor publicate duminică de compania Exhibitor Relations. În această nouă ecranizare a basmului de Charles Perrault, produsă de studiourile Disney, tânăra actriţă britanică Lily James o interpretează pe Cenuşăreasa, care se îndrăgosteşte de fermecătorul prinţ Kit, interpretat de actorul Richard Madden, devenit celebru graţie rolului jucat în serialul de televiziune "Urzeala tronurilor", informează lepoint.fr.

Pe locul al doilea este un alt film ansat la sfârşitul săptămânii trecute, "Run All Night", de Jaume Collet-Serra, în care actorul irlandez Liam Neeson joacă rolul unui fost asasin plătit, bântuit de crimele pe care le-a comis în tinereţe. Această peliculă a obţinut încasări de 11 milioane de dolari.

"Kingsman: Serviciul secret/ Kingsman: The Secret Service" a urcat o poziţie şi a ajuns pe locul al treilea, cu încasări de 6,2 milioane de dolari. Filmul, regizat de Matthew Vaughn, îi are în distribuţie pe Colin Firth, Taron Egerton şi Samuel L. Jackson. O organizaţie secretă de spionaj recrutează un tânăr de pe stradă şi îl înscrie într-un program extrem de competitiv de antrenament, în timp ce o ameninţare globală iese la iveală din partea unui geniu al tehnologiei, cu gânduri deloc pacifiste.

Parteneri
x close