Antena 3 CNN Timp liber Film Filmul "Jackass 3-D", lider în box office-ul SUA cu încasări de 50 milioane de dolari

Filmul "Jackass 3-D", lider în box office-ul SUA cu încasări de 50 milioane de dolari

Filmul "Jackass 3-D", lider în box office-ul SUA cu încasări de 50 milioane de dolari
Sursa foto: Foto: slashfilm.com
18 Oct 2010   •   11:37

Filmul "Jackass 3-D", inspirat dintr-o emisiune de televiziune în care numeroşi adolescenţi şi tineri adulţi se lansează într-o serie de provocări amuzante, nebuneşti, iar uneori absurde, a ocupat prima poziţie în box office-ul nord-american, potrivit estimărilor societăţii Exhibitor Relations.
   
Filmul, considerat atât un documentar, cât şi o comedie, îi reuneşte pentru a treia oară pe marele ecran pe veteranii emisiunii "Jackass", difuzată de postul MTV, Johnny Knoxville şi Steve-O. Potrivit AFP, filmul "Jackass 3-D" a avut încasări de 50 de milioane de dolari de vineri până duminică în sălile din SUA şi Canada.
   
Thrillerul "Red", în care Morgan Freeman, Bruce Willis, Helen Mirren şi John Malkovich interpretează rolurile unor agenţi CIA, a ocupat a doua poziţie, cu încasări de 22,5 milioane de dolari.
   
Lungmetrajul "The Social Network", regizat de David Fincher, un film care prezintă felul în care a apărut reţeaua de socializare Facebook, a ocupat locul al treilea, cu încasări de 11 milioane de dolari.

Filmul "Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule", regizat de Oliver Stone, în care spectatorii au posibilitatea de a-l revedea pe Michael Douglas interpretând rolul magnatului din lumea finanţelor Gordon Gekko, s-a situat de-abia pe locul al zecelea, cu încasări de 2,3 milioane de dolari de vineri până duminică.


×
Subiecte în articol: film lungmetraj lider 3D incasari dolari
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close