Antena 3 CNN Timp liber Film Filmul "Temple Grandin", marele câştigător al premiilor Emmy (VIDEO)

Filmul "Temple Grandin", marele câştigător al premiilor Emmy (VIDEO)

Filmul "Temple Grandin", marele câştigător al premiilor Emmy (VIDEO)
Sursa foto: Foto: daemonstv.com
30 Aug 2010   •   09:01

Serialul de comedie "Modern Family" şi drama "Mad Men" au fost marile câştigătoare la cea de-a 62-a gală a premiilor Primetime Emmy. Al Pacino a primit al doilea Emmy din carieră, pentru rolul din filmul "You don't know Jack". Un premiu special pentru acţiuni umanitare i-a fost decernat lui George Clooney. Premiile Emmy răsplătesc în fiecare an cele mai bune producţii americane de televiziune.

Cea de-a 62-a gală Primetime Emmy Awards a fost prezentată de actorul american de stand up comedy Jimmy Fallon, devenit celebru graţie scenetelor sale din timpul emisiunii "Saturday Night Live", care poate fi văzut pe Antena 2.

Printre marii câştigători s-a aflat Mad Men, care a fost declarat cel mai bun serial de dramă pentru al treilea an la rând. Serialul satiric "Modern Family", inspirat din viaţa unor familii americane obişnuite, se poate mândri cu trei premii Emmy - pentru scenariu, rol secundar masculin şi cel mai bun serial de comedie.

Miniseria "The Pacific", cu 24 de nominalizări, a câştigat opt premii Emmy. Celebrul actor Al Pacino a primit al doilea Emmy din carieră, pentru rolul din filmul "You don't know Jack", care a cucerit şi un trofeu pentru scenariu.

O altă vedetă a marelui ecran, George Clooney, a fost distins cu premiul special Bob Hope, pentru acţiunile sale umanitare.

Premiile se acordă, în general, în duminica ce precede debutul sezonului de toamnă la televiziunile americane.

Antena 3

×
Subiecte în articol: castigatori
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close