Antena 3 CNN Timp liber Film Filmul "The Switch" cu Jennifer Aniston aduce în dezbatere tema fertilizării in vitro

Filmul "The Switch" cu Jennifer Aniston aduce în dezbatere tema fertilizării in vitro

Filmul "The Switch" cu Jennifer Aniston aduce în dezbatere tema fertilizării in vitro
17 Aug 2010   •   23:28

Cel mai recent film al lui Jennifer Aniston, "The Switch", dă semne că va fi una dintre cele mai controversate pelicule ale anului. Întreaga acţiune se învârte în jurul unei femei, care recurge la înseminarea artificială, pentru a rămâne însărcinată. Personajul, interpretat de Aniston, nu ştie că donatorul este chiar prietenul ei cel mai bun. Comedia a avut deja premiera în Statele Unite şi va ajunge în cinematografele româneşti peste o lună.

La 40 de ani, Kassie Larson vrea o familie, dar fără să se căsătorească. Inseminarea artificială pare cea mai bună soluţie. Numai că, donatorul fermecător pe care şi-l alege trezeşte gelozia prietenului ei cel mai bun. Wally o iubeşte în secret pe Kassie. Şi se hotărăşte să schimbe mostra donatorului ales cu una a lui.

Timp de 7 ani, totul rămâne un secret. Dar, când tatăl şi fiul se întâlnesc, lui Wally îi este aproape imposibil să mai păstreze taina pentru el.

Filmul a născut dezbateri pe tema fertilizării in vitro. Jennifer Aniston declara recent că se gândeşte să aibă un copil chiar dacă nu are un partener de viaţă.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Jennifer Aniston
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close