Antena 3 CNN Timp liber Film Florin Piersic a primit o veste îngrozitoare: „Prietenul meu s-a stins. Am o tristeţe în suflet cum nu pot să vă spun”

Florin Piersic a primit o veste îngrozitoare: „Prietenul meu s-a stins. Am o tristeţe în suflet cum nu pot să vă spun”

Florin Piersic a primit o veste îngrozitoare: „Prietenul meu s-a stins. Am o tristeţe în suflet cum nu pot să vă spun”
de S.T.    |    01 Noi 2017   •   15:04

Actorul Florin Piersic deplânge moartea regizorului Mircea Drăgan, pe care îl consideră „un prinţ” al cinematografiei româneşti.

El a mărturisit că a aflat de moartea regizorului miercuri, de la Agerpres.

„Dragilor sau cum să vă mai spun eu celor care sunteţi acum în România, pentru că eu sunt plecat în Republica Moldova, unde am avut şi am trei spectacole cu recitalul meu "Florin Piersic pur şi simplu' şi cu piesa "Străini în noapte". Astăzi am primit din partea unui prieten, Marius, astăzi am aflat de la Marius această îngrozitoare veste, anume că regizorul, prietenul meu, omul care aproape în toate filmele lui m-a distribuit s-a stins. (...) Sunt aici, dar am o tristeţe în suflet cum nu pot să vă spun. În prima biserică ortodoxă am să intru, am să mă gândesc la el şi am să aprind lumânări în memoria lui. O îmbrăţişez pe Ioana Drăgan, soţia lui, pe care o cunosc şi care mi-a fost parteneră în multe filme. Dumnezeu să-l ţină la dreapta Lui”, a declarat miercuri, pentru Agerpres, Florin Piersic.

Regizorul Mircea Drăgan, s-a stins din viață marți, la vârsta de 85 de ani.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close