Antena 3 CNN Timp liber Film Florin Piersic Jr. și Corneliu Ulici, vedete în ”Comrade Detective”, cel mai recent succes de la Hollywood

Florin Piersic Jr. și Corneliu Ulici, vedete în ”Comrade Detective”, cel mai recent succes de la Hollywood

Florin Piersic Jr. și Corneliu Ulici, vedete în ”Comrade Detective”, cel mai recent succes de la Hollywood
07 Aug 2017   •   11:49

”Tovarășul milițian” este cel mai nou concept venit de la Hollywood și este strâns legat de România.

În urmă cu câteva zile a avut loc premiera acestui serial în SUA, cu titlul ”Comrade Detective”, având pe afiș nume precum Cahnning Tatum, Joseph Gordon-Levitt, Jenny Slate sau Kim Basinger.

Aceștia își împrumută vocile personajelor din serial, căci acesta a fost turnat în România. În rolurile principale sunt Florin Piersic Jr. și Corneliu Ulici, iar acțiunea se desfășoară în anii comunismului. Cei doi polișiti duc o luptă pe față împotriva a ceea ce cred că sunt ”ororile capitalismului”. 

Tonul serialului, deși are numeroase elemente de parodie, este unul sumbru, pentru a scoate în evidență inspirația din spatele conceptului. La urma-urmei, în toate filmele de acțiune din anii '80 de la Hollywood, inamicul numărul unu era un rus.

”Comrade Detective” a avut premiera pe 4 august și este disponibil exclusiv pe platforma Amazon Prime Video. Platforma oferă o lună gratuită celor care se înscriu, după care se percepe o taxă lunară de șase dolari.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close