Antena 3 CNN Timp liber Film Florin Piersic, mesaj de sărbători pentru români: Vă doresc să vă fie bine

Florin Piersic, mesaj de sărbători pentru români: Vă doresc să vă fie bine

Florin Piersic, mesaj de sărbători pentru români: Vă doresc să vă fie bine
de S.T.    |    27 Dec 2014   •   10:46

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, îndrăgitul actor Florin Piersic a ţinut să le transmită românilor un mesaj, urându-le să le fie bine.

"Pentru mine, sărbătoarea Crăciunului este legată de copilăria mea şi de părinţii mei. Poţi să-ţi imaginezi şi dumneavoastră dragilor ce simt eu astăzi, atât de târziu, când mă pregăteam cu o zi-două-trei înainte, ştiam că vine Crăciunul şi că în Ajun mă duc cu prietenii Tutu şi Bubu, mergeam la colindat. Eu cântam la acordeon "Trei păstori se întâlniră....", pentru mine ăsta era cel mai frumos fapt pe care puteam eu să-l fac", a spus maestrul Florin Piersic.

"Nu ştiam că o sa fiu actor, dar plecam la colindat şi ma întorceam acasă. Ăsta e Crăciunul meu. Şi acolo mă aşteptau părinţii la masă, cu cadouri sub pomul de Crăciun, pe care eu de 3-4 zile nu aveam voie să intru să-l văd. Ştiam că e acolo, că mama îl împodobeşte, dar totul era o vrajă, un basm."

"Vă doresc să vă fie bine şi să mă gândesc la dumneavoastră aşa cum mi-ar plăcea să vă gândiţi dumneavoastră la mine în aceste zile minunate", a transmis Florin Piersic într-un interviu pentru "News Magazine".

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "News Magazine cu Andreea Stroe".


×
Subiecte în articol: News Magazine Florin Piersic
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close