Antena 3 CNN Timp liber Film "Furios şi iute 7", pe locul 3 în box office-ul românesc. Ce film e pe primul loc

"Furios şi iute 7", pe locul 3 în box office-ul românesc. Ce film e pe primul loc

"Furios şi iute 7", pe locul 3 în box office-ul românesc. Ce film e pe primul loc
Sursa foto: foto: incomemagazine.ro
05 Mai 2015   •   18:08

Filmul "Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron/ The Avengers: Age of Ultron" s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 984.281 de lei şi 44.273 de spectatori.

Locul al doilea în box office-ul românesc i-a revenit peliculei "Secretul lui Adaline/ The Age of Adaline", un film romantic cu accente fantastice despre o tânără care încetează să îmbătrânească, ce a avut încasări de 336.695 de lei şi 18.134 de spectatori, potrivit cinemagia.ro.

Pe locul al treilea s-a clasat filmul "Furios şi iute 7/ Fast and Furious 7", al şaptelea lungmetraj din această franciză de acţiune şi ultima peliculă a regretatului actor Paul Walker, cu încasări 294.336,94 de lei. Lungmetrajul este continuarea seriei de succes în care Vin Diesel şi Paul Walker îşi reiau rolurile lui Dominic Toretto şi Brian O'Conner. Cu cazierul curăţat şi liniştiţi alături de vechii lor prieteni, cei doi încearcă să îşi facă o nouă viaţă, dar totul se năruie în momentul în care Ian Shaw intervine, iar ei sunt nevoiţi să calce din nou în afara legii. Producţia filmului a fost amânată aproape un an din cauza decesului lui Paul Walker. Filmul, distribuit de Ro Image 2000, a avut 15.710 de spectatori de vineri până duminică.

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close