x close

Game of Thrones. Kit Harington a dezvăluit cum se va încheia ultimul sezon din Game of Thrones

12 Apr 2019   •   15:49
Game of Thrones. Kit Harington a dezvăluit cum se va încheia ultimul sezon din Game of Thrones Foto: HBO

GAME OF THRONES Kit Harington a dezvăluit finalul "Game Of Thrones" unui prieten care nu a urmărit serialul - pentru că simţea că trebuie să se elibereze de o povară, relatează vineri Press Association. 

GAME OF THRONES Actorul, care îl interpretează pe Jon Snow în serialul HBO, a declarat că i-a dezvăluit secretul prietenului său James, care începuse să urmărească seria însă a adormit în timpul primului episod. 

GAME OF THRONES Harington, 32 de ani, a afirmat că a simţit nevoia să spună cine va conduce Westeros din cauza "intensităţii" de a trebui să ţină secret finalul serialului. 

GAME OF THRONES "Intensitatea de a termina ceva de genul asta şi de a nu putea spune nimănui este foarte grea. A fost prea mult, aşa că i-am spus unei persoane - prietenului meu James, care nu se uită la serial şi care a adormit la primul episod din primul sezon", a declarat Kit Harington. 

GAME OF THRONES "Ştiam atunci că nu era deloc interesat de ceea ce fac. Am băut ceva împreună într-o seară şi i-am spus totul despre cum se termină serialul. Nu ar fi putut arăta mai puţin interesat nici dacă ar fi încercat", a mai spus vedeta din "Game Of Thrones".

GAME OF THRONES Şi alte vedete au încercat să păstreze secretul în legătură cu finalul seriei. Sophie Turner, care interpretează personajul Sansa Stark, a declarat că logodnicul ei, Joe Jonas, ştie cum se termină serialul, însă are ordine stricte să nu dezvăluie secretul.

Sursă: Agerpres

Citeşte mai multe despre:

Game of Thrones final
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati