Antena 3 CNN Timp liber Film GAME OF THRONES SEZONUL 7. Cât câștigă actorii din URZEALA TRONURILOR pentru fiecare episod în parte

GAME OF THRONES SEZONUL 7. Cât câștigă actorii din URZEALA TRONURILOR pentru fiecare episod în parte

GAME OF THRONES SEZONUL 7. Cât câștigă actorii din URZEALA TRONURILOR pentru fiecare episod în parte
25 Aug 2017   •   11:38

GAME OF THRONES SEZONUL 7. Te-ai întrebat vreodată cât câștigă starurile tale preferate pentru un episod din celebra producție GAME OF THRONES/ URZEALA TRONURILOR.

The Independent și Variety publică, pe site, o diagramă care arată cu ce sume sunt răsplătiți actorii producției GAME OF THRONES, pentru fiecare episod.

În topul celor mai bine plătiți actori ai serialului Game of Thrones se numără Emilia Clarke, Nikolaj Coster-Waldau, Peter Dinklage, Kit Harrington și Lena Headey, care câștigă în jur de 500.000 de dolari/episod.

GAME OF THRONES Sezonul 7 - ONLINE cu SUBTITRARE - HBO LIVE URZEALA TRONURILOR. Serialul "Game of Thrones", unul dintre cele mai sumbre şi mai controversate realizate vreodată, este criticat încă de la debutul său în 2011 pe postul HBO pentru violenţa sa extremă. 

"Game of Thrones" a câştigat mai multe premii Emmy - recompensele supreme din televiziunea americană - decât oricare alt serial de ficţiune. Show-ul TV este difuzat în 170 de ţări şi înregistrează audienţe record. 

 

×
Subiecte în articol: Game of Thrones urzeala tronurilor
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close