Antena 3 CNN Timp liber Film GAME OF THRONES SEZONUL 7 ONLINE SUBTITRAT. Dezvăluiri inedite despre actorul care îl joacă pe Jon Snow

GAME OF THRONES SEZONUL 7 ONLINE SUBTITRAT. Dezvăluiri inedite despre actorul care îl joacă pe Jon Snow

GAME OF THRONES SEZONUL 7 ONLINE SUBTITRAT. Dezvăluiri inedite despre actorul care îl joacă pe Jon Snow
Sursa foto: Foto: wikipedia.org
30 Aug 2017   •   14:45

GAME OF THRONES SEZONUL 7 ONLINE SUBTITRAT. Serialul GAME OF THRONES, care a cucerit întreaga lume, este plin de personaje interesante care ne-au acaparat atenţia. Însă se cunosc destul de puţine lucruri despre actorii care interpretează aceste personaje. Eva.ro publică câteva lucruri pe care sigur nu le știai despre actorul Kit Harington, care îl interpretează pe Jon Snow.

GAME OF THRONES SEZONUL 7 ONLINE SUBTITRAT. 1. Numele lui întreg este Christopher Catesby Harington - Până la 11 ani nici el nu a ştiut că îl cheama Christopher şi este mult mai obişnuit să i se spună Kit. 

GAME OF THRONES SEZONUL 7 ONLINE SUBTITRAT. 2. Se trage dintr-o familie de nobili - Bunica sa din partea tatălui este Lavender Cecilia Denny, urmaşa lui Carol al II-lea care a fost rege al Angliei, Scoției și Irlandei.

GAME OF THRONES SEZONUL 7 ONLINE SUBTITRAT. 3. A purtat o perucă în episodul pilot din Game of Thrones - Pentru că nu avea părul lung, Kit Harington a purtat o perucă la filmările episodului pilot. Până să-l interpreteze pe Jon Snow, actorul nu a avut niciodată părul lung şi a precizat că probabil va reveni la părul scurt după ce nu va mai avea acest rol.

GAME OF THRONES SEZONUL 7 ONLINE SUBTITRAT. 4. A visat să devină jurnalist înainte de actorie - Kit Harington şi-a dorit să devină jurnalist, cameraman sau corespondent de război înainte de a ajunge la dragostea lui actuală, actoria.Acum visează să devină producător de televiziune.

Citește continuarea pe eva.ro.

×
Subiecte în articol: Game of Thrones urzeala tronurilor
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close