Antena 3 CNN Timp liber Film Gerard Depardieu va juca rolul lui DSK într-un film despre viaţa fostului şef al FMI

Gerard Depardieu va juca rolul lui DSK într-un film despre viaţa fostului şef al FMI

Gerard Depardieu va juca rolul lui DSK într-un film despre viaţa fostului şef al FMI
Sursa foto: Foto: fest21.com
05 Dec 2011   •   23:05

Celebrul actor francez Gerard Depardieu va fi şeful FMI. Mai exact va juca rolul controversatului Dominique Strass Kahn. Două nume mari care au ţinut prima pagină a presei internaţionale în acest an. Strauss Kahn, prin acuzaţiile de viol, Depardieu, pentru că a folosit culoarul avionului pe post de toaletă.  

Asemănarea dintre actorul francez şi fostul director al FMI este vizibilă. Cei doi mai au în comun reputaţia de Don Juani. Au căutat mereu compania femeilor frumoase.

Versiunea cinematografică a vieţii lui Dominique Strauss Kahn va avea în prim plan scandalurile sexuale care au dus la demiterea sa de la şefia FMI. A fost acuzat de hărţuire sexuală şi de viol de o cameristă din New York, dar şi de o jurnalistă din Franţa. Se anunţă un rol dificil chiar şi pentru veteranul Depardieu.

A fost un an cu scandal şi pentru actorul francez. Presa a scris că a folosit culoarul de trecere dintr-un avion pe post de toaletă, pentru că era prea beat ca să se mai abţină. Depardieu a depăşit scandalul cu umor.

 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close