Antena 3 CNN Timp liber Film Gestul șocant făcut de Kristen Stewart la Cannes

Gestul șocant făcut de Kristen Stewart la Cannes

Gestul șocant făcut de Kristen Stewart la Cannes
15 Mai 2018   •   15:58

Se pare că Kristen Stewart, membru al juriului de anul acesta de la festivalul de film Cannes, a încălcat interdicția  legată de pantofii fără toc a festivalului și s-a descălțat direct pe covorul roșu! Actrița din Twilight purta tocuri de catifea negră Louboutin când a ajuns la premieră BlacKkKlansman, dar înainte de a intră în sala filmului lui Spike Lee.

Cu toate acestea, se pare că nu a fost sancționată pentru că a umblat desculță. BBC a contactat Festivalul de Film de la Cannes pentru un comentariu la adresă incidentului. Anul trecut, Stewart, care este faimoasă pentru asortarea rochiilor cu teniși pe covorul roșu, a vorbit despre regulile de modă ale evenimentului de la Cannes. 

„Exista un cod special de imbrăcăminte, nu-i așa?”, a declarat pentru Hollywood Reporter. "Persoanele de aici se supără foarte tare dacă nu purtăm tocuri. Simt de parcă nu mai poți cere asta din partea femeilor. Dacă nu cereți și bărbaților să poarte tocuri și o rochie, nu îmi puteți cere mie asta", a declarat vedeta. 

În 2015 presa a scris că femeile au fost împiedicate să intre la premierele filmelor de la Cannes pentru că purtau pantofi fără toc. Această interdicție a determinat vedetele să critice dur codul vestimentar impus, iar actriță britanică Emily Blunt a declarat că interdicția propusă este "foarte dezamăgitoare". 

Sursă: BBC 

×
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close