Antena 3 CNN Timp liber Film Good Food te invită să-ţi pregăteşti cizmuliţele de Moş Nicolae! Vino la petrecea Motanul Încălţat!

Good Food te invită să-ţi pregăteşti cizmuliţele de Moş Nicolae! Vino la petrecea Motanul Încălţat!

Good Food te invită să-ţi pregăteşti cizmuliţele de Moş Nicolae! Vino la petrecea Motanul Încălţat!
02 Dec 2011   •   20:27

Good Food te invita pe 5 decembrie la Movieplex, Plaza Romania, la petrecerea si vizionarea  filmului  “Motanul Incaltat”! Cine vine costumat in motan primeste un cadou surpriza, iar cine se inscrie in concursul de pe site-ul Good Food, sa isi pregateasca cizmulitele pentru ca poate primi premii promotionale si bilete filmul Motanul incaltat! Evenimentul face parte din campania Copiii in bucatarie, derulata de revista Good Food incepand cu 2008.

Pentru ca in 5 decembrie este Sfantul Nicolae, echipa Good Food alaturi de RoImage, Plaza Romania si Movieplex au pregatit pentru copii o petrecere tematica “Motanul Incaltat”: workshopuri de gatit, premii, invitati speciali, si, vizionarea filmului  Puss in Boots 3D – propria aventura animata a Motanului Incaltat din Shrek! Copiii sunt asteptati in Plaza Romania incepand cu ora 16:00, costumati in motani si pregatiti pentru Atelierele Good Food. Invitatii speciali ai petrecerii vor fi  elevii din scolile Vasile Voiculescu si  Mark Twain. La finalul evenimentului va avea loc proiectia desenului animat Puss in Boots, incepand cu ora 18:00, la Movieplex, Plaza Romania.

Pentru a participa, copiii trebuie sa se inscrie pe site-ul Good Food   si vor putea castiga premii zilnice, obiecte promotionale Motanul incaltat  si bilete la filmul Motanul incaltat, la Movieplex!
Evenimentul face parte din campania Copiii in bucatarie, initiata de revista BBC Good Food in 2008. Acest proiect este destinat copiilor si parintilor si se dezvolta in continuare, acum si prin intermediul Competitiilor de gatit in scoli, cu scopul de a atrage copiii in interesanta poveste a gatitului si de a-i indruma spre o alimentatie sanatoasa.

Programul  evenimentului:
16:00 – 17:30 Competitie de gatit si activitati pentru copii
18:00 – 19:30 Vizionare desen animat Puss in Boots


×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close