Antena 3 CNN Timp liber Film Gwyneth Paltrow: Tom Cruise "sărută minunat"

Gwyneth Paltrow: Tom Cruise "sărută minunat"

Gwyneth Paltrow: Tom Cruise "sărută minunat"
Sursa foto: Foto: movies.yahoo.com
07 Ian 2011   •   20:07

Actriţa Gwyneth Paltrow a declarat că Tom Cruise, care i-a fost coleg în filmul "Austin Powers 3", "sărută minunat", informează popeater.com.
  
  "Am avut o scenă scurtă, la începutul filmului Austin Powers 3, când a trebuit să îl sărut (pe Tom Cruise, n.r.)", a declarat Gwyneth Paltrow, vineri, la emisiunea Rachel Ray.

"Sărută minunat", a spus Gwyneth Paltrow despre Tom Cruise.
   
De altfel, actriţa Gwyneth Paltrow s-a sărutat pe platourile de filmare cu unii dintre cei mai frumoşi bărbaţi de la Hollywood, printre care Brad Pitt şi Jude Law.
   
Totodată, pentru cel mai recent rol al său, în filmul "Country Strong", actriţa a trebuit să intre în rolul unei cântăreţe de country care suferă de alcoolism.
   
"Pur şi simplu stai beat tot timpul", a spus ea. "Ceea ce e minunat. Eu asta am făcut. Nu este foarte profesionist, dar eu beam o Bloody Marry la ora 10.00 şi continuam aşa toată ziua", a mărturisit ea.

Paltrow a mai spus că rolul din "Country Strong" a scos-o din stilul ei de viaţă organizat.
   
"A trebuit să mă eliberez, pentru a putea juca rolul unei persoane care nu se gândeşte la consecinţe, deoarece eu sunt foarte responsabilă şi îmi fac griji pentru toată lumea şi pentru copiii mei", a adăugat Paltrow.
   
Gwyneth Paltrow a mai glumit spunând că, probabil, la Premiile Oscar, va fi singura actriţă care a luat Xanax.

"Am învăţat să nu mai spun niciodată, în acest punct al carierei mele. Dacă cineva mi-ar fi spus, în urmă cu mai mult timp, că voi participa la Premiile Muzicii Country, aş fi spus niciodată", a adăugat ea.
   
Actriţa, în vârstă de 38 de ani, este căsătorită cu solistul trupei Coldplay, Chris Martin, cu care are doi copii.
   
Gwyneth Paltrow a câştigat un premiu Oscar pentru rolul din "Shakespeare îndrăgostit". Cel mai recent film al său, "Country Song", va fi lansat în ianuarie 2011.


×
Subiecte în articol: Tom Cruise film sarut actor actriţă
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close