Hollywood pregăteşte un film despre viaţa şi cariera lui Hillary Clinton

de G.S.    |    05 Ian 2013   •   16:14
Hollywood pregăteşte un film despre viaţa şi cariera lui Hillary Clinton Foto: INTACT Images/EPA

Un film despre viaţa şi cariera lui Hillary Clinton, fostă primă doamnă a Statelor Unite şi, în prezent, secretar de stat în administraţia preşedintelui Barack Obama, se află în pregătire la Hollywood, informează femalefirst.co.uk.
   
Hillary Clinton reprezintă subiectul central al unui scenariu scris la Hollywood care prezintă viaţa ei din perioada universitară, relaţia cu Bill Clinton şi ascensiunea la rolul de primă doamnă a Statelor Unite.
   
Dacă acest proiect cinematografic va primi undă verde din partea producătorilor de la Hollywood, filmul se va concentra asupra deciziei dificile pe care a trebuit să o ia Hillary Clinton, atunci când a fost nevoită să aleagă între cariera promiţătoare pe care o avea la Washington şi relaţia cu Bill Clinton.
   
Filmul se va intitula "Rodham" - numele de naştere al lui Hillary.
   
Hillary Clinton a ţinut prima pagină a presei politice săptămâna trecută, când a fost internată la o clinică din New York, unde medicii i-au descoperit un cheag sangvin la nivelul creierului.
   
Ea a fost ulterior externată şi îşi petrece convalescenţa la domiciliu. Hillary Clinton a anunţat că îşi va relua activitatea politică săptămâna viitoare.

Parteneri
x close