Antena 3 CNN Timp liber Film Hugh Jackman ajută un bărbat bolnav de cancer să-i ureze "La mulţi ani" soţiei (VIDEO)

Hugh Jackman ajută un bărbat bolnav de cancer să-i ureze "La mulţi ani" soţiei (VIDEO)

Hugh Jackman ajută un bărbat bolnav de cancer să-i ureze "La mulţi ani" soţiei (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News
10 Sep 2010   •   13:37

Un bărbat din Australia care suferă de cancer s-a gândit să-i facă o surpriză soţiei sale, de ziua ei. Acesta a realizat un filmuleţ în care îi urează "La Mulţi Ani" într-un mod inedit şi în care figurează actorul Hugh Jackman, precum şi primul ministru al Noii Zeelande, John Key, informează International Business Times.

În octombrie 2009, australianul Kristian Anderson a fost diagnosticat cu cancer intestinal, care în timp s-a răspândit şi la ficat. În ciuda diagnosticului, însă, bărbatul nu a renunţat la luptă. Pe lângă viaţa de soţ şi tată, el şi-a petrecut timpul între tratamente de chimioterapie şi campanii pentru conştientizare, prin care a încurajat bărbaţii să se testeze din timp.

Când aniversarea soţiei sale, Rachel, s-a apropiat, Anderson s-a hotărât să facă ceva special pentru femeia care i-a fost alături în această perioadă dificilă. El a apelat la un post de radio local pentru a intra în legătură cu primul ministru al Noii Zeelande, ţara de origine a soţiei sale, şi cu actorul Hugh Jackman, cunoscut pentru rolul din "Wolverine". Bărbatul i-a rugat să-l ajute să realizeze un clip în care să-şi exprime dragostea şi recunoştinţa.

În filmuleţ, Anderson îi transmite lui Rachel că are nevoie de ea la fel de mult precum are nevoie de un leac pentru cancer. Bărbatul menţionează încă de la început că foloseşte mesaje scrise pentru că ştie că vorbeşte prea mult uneori.

Clipul, care fost postat iniţial pe blogul personal al lui Anderson, a făcut înconjurul lumii.



Antena3.ro

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close