Antena 3 CNN Timp liber Film James Cameron va lansa filmele "Avatar 2" şi "Avatar 3" până în decembrie 2015

James Cameron va lansa filmele "Avatar 2" şi "Avatar 3" până în decembrie 2015

James Cameron va lansa filmele "Avatar 2" şi "Avatar 3" până în decembrie 2015
Sursa foto: Foto: Antena3.ro
27 Oct 2010   •   17:59

Regizorul James Cameron a confirmat zvonurile potrivit cărora filmele "Avatar 2" şi "Avatar 3" vor fi lansate în decembrie 2014, respectiv în decembrie 2015, potrivit totalfilm.com.

Cu toate acestea, titlurile celor două viitoare producţii ar putea fi diferite de cel al primului.
   
"În al doilea şi în al treilea film, care vor fi proiecate independent, ce completează însă un arc epic mai mare, nu vom renunţa la reţeta de succes a efectelor vizuale, considerată motorul principal în filmul Avatar, şi vom continua să explorăm temele şi personajele sale, care au emoţionat spectatorii provenind din toate civilizaţiile din lume. Abia aştept să mă întorc pe Pandora, o lume în care imaginaţia noastră poate să alerge liberă", a declarat James Cameron.
   
Regizorul canadian a declarat că lucrează deja la reconversia în 3D a filmului său din 1997 "Titanic" - recompensat cu 11 premii Oscar din 14 nominalizări -, pe care doreşte să îl lanseze în versiune tridimensională în 2012, pentru a comemora 100 de ani de la naufragiul celebrului pachebot.
   
Avatar 3D", filmul SF de senzaţie al lui James Cameron, a devenit cea mai de succes producţie din istoria cinematografiei, depăşind recordul "Titanicului". Super producţia care a a avut nevoie de zece ani pentru a fi transpusă în realitate, a reuşit să adune 1,859 de miliarde de dolari, în numai şase săptămâni de la lansare.

Trailerul filmului Avatar, lansat în 2009


 


×
Subiecte în articol: Avatar James Cameron
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close