Antena 3 CNN Timp liber Film Jim Carrey, fotografiat în compania noii sale iubite, pe o plajă din Malibu. Cine este misterioasa femeie?

Jim Carrey, fotografiat în compania noii sale iubite, pe o plajă din Malibu. Cine este misterioasa femeie?

Jim Carrey, fotografiat în compania noii sale iubite, pe o plajă din Malibu. Cine este misterioasa femeie?
Sursa foto: Foto: gamezone.com
16 Sep 2012   •   20:24

Actorul canadian Jim Carrey, în vârstă de 50 de ani, a fost fotografiat în compania noii sale iubite, sâmbătă, pe o plajă din Malibu. În fotografiile postate pe site-ul tabloidului Daily Mail, Jim Carrey, care pare într-o formă fizică foarte bună, şi noua lui iubită, al cărei nume nu este deocamdată cunoscut, par să se bucure de o zi de vacanţă pe o plajă din Malibu.

Cei doi s-au plimbat împreună pe plajă, au făcut fotografii şi s-au răcorit făcând baie în ocean, în condiţiile în care California se confruntă în aceste zile cu un val de caniculă.

Actorul, un star al filmelor de comedie, a fost căsătorit de două ori şi a fost logodit cu Renee Zellweger.

Jim Carrrey a avut apoi o relaţie de cinci ani cu modelul şi actriţa Jenny McCarthy, cu care are un fiu.

După despărţirea de McCarthy, starul canadian a avut o serie de relaţii pasagere, cea mai recentă dintre ele fiind aceea cu studenta rusoaică în vârstă de 23 de ani Anastasia Vitkina.

Anterior, actorul a avut o relaţie pasageră cu modelul Anchal Joseph, în vârstă de 24 de ani, care a concurat la emisiunea "America's Next Top Model".

Jim Carrey s-a despărţit de fosta lui iubită, modelul Jenny McCarthy, în aprilie 2010, după o relaţie care a durat cinci ani.

Prima lui căsătorie (cu Melissa Womer) s-a încheiat în 1995, după şapte ani petrecuţi împreună, iar din acea căsnicie actorul are o fiică, Jane, în prezent în vârstă de 23 de ani, care a participat recent la emisiunea "American Idol".

După despărţirea de Melissa Womer, Jim Carrey a început o relaţie cu Lauren Holly, colega lui din distribuţia comediei "Tăntălăul şi Gogomanul/ Dumb & Dumber". Cei doi s-au căsătorit în 1996, dar s-au despărţit după un singur an de căsnicie.

Jim Carrey a fost apoi logodit pentru o scurtă perioadă cu Renee Zellweger, pe care a cunoscut-o în timpul filmărilor de la "Eu, cu mine şi Irene/ Me, Myself & Irene", însă cei doi actori s-au despărţit în decembrie 2000.

Sursa foto galerie: theoriginalgreenwichdiva.com

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close