Antena 3 CNN Timp liber Film Johnny Depp a fost muşcat de câinele cuplului Angelina Jolie-Brad Pitt

Johnny Depp a fost muşcat de câinele cuplului Angelina Jolie-Brad Pitt

Johnny Depp a fost muşcat de câinele cuplului Angelina Jolie-Brad Pitt
Sursa foto: Foto: EnjoyFrance.com
13 Ian 2011   •   16:37

Faimosul actor american Johnny Depp a declarat într-un interviu recent că a fost muşcat de buldogul cuplului Angelina Jolie-Brad Pitt, Jacques, în timpul filmărilor de la Veneţia pentru thrillerul "Turistul/ The Tourist", potrivit TheSun.co.uk.

Întâmplarea a avut loc după ce cuplul Jolie- Pitt, vrând să-şi petreacă seara în oraş, şi-au lăsat animalul de companie în grija lui Johnny Depp, un bun prieten al cuplului. Din nefericire, imediat ce au rămas singuri, buldogul l-a atacat pe starul american.

"În mod nesăbuit, m-am lăsat convins să am grijă de Jacques pentru o seară. Este un buldog uriaş. Încă de la început am avut un sentiment neplăcut, deoarece Jacques mirosea îngrozitor", a declarat Johnny Depp.

"Însă mi-am spus: "Haide, este doar o seară. Vei supravieţui?. Totul a mers bine până când m-am aşezat pe marginea patului pentru a-mi scoate pantofii. Jacques a sărit pe mine pe la spate şi a continuat să sară pe mine. Nu este deloc mic. Cântăreşte în jur de 80 de kilograme, dar în acele momente mi se părea că are o greutate de 130 de kilograme. Am strigat după ajutor şi, din fericire, cineva a venit şi a luat bestia de pe mine", a adăugat actorul.

Jacques a însoţit cuplul Jolie-Pitt în vara anului trecut la Veneţia, unde au fost filmate cele mai multe dintre scenele incluse în lungmetrajul "Turistul/ The Tourist", în care rolurile principale sunt interpretate de Angelina Jolie şi Johnny Depp.

Thrillerul "The Tourist", filmat la Veneţia şi Paris, sub bagheta regizorului german Florian Henckel von Donnersmarck - autorul peliculei "Vieţile altora", premiată cu Oscarul pentru cel mai bun film străin în 2007 -, prezintă povestea unui turist american, interpretat de Johnny Depp, care se implică într-o aventură cu personajul interpretat de Angelina Jolie, un agent al Interpolului.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close