Antena 3 CNN Timp liber Film Kate Winslet are o relaţie cu Ned Rocknroll, nepotul miliardarului Richard Branson

Kate Winslet are o relaţie cu Ned Rocknroll, nepotul miliardarului Richard Branson

Kate Winslet are o relaţie cu Ned Rocknroll, nepotul miliardarului Richard Branson
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
23 Sep 2011   •   22:02

Apropierea s-a produs la sfârşitul lunii august, atunci când Winslet a vizitat reşedinţa de vacanţă a omului de afaceri Richard Branson, aflată pe Insula Necker din Arhipelagul Insulelor Virgine, informează dailymail.co.uk.

Deşi, la sosire, ea era însoţită de iubitul ei, modelui Louis Dowler, în vârstă de 35 de ani, Winslet a părăsit Insula Necker la braţul lui Ned Rocknroll, potrivit presei internaţionale. În timpul acelei vacanţe, actriţa a ţinut prima pagină a ziarelor mondene, după ce a reuşit să o salveze pe mama miliardarului, în vârstă de 90 de ani, dintr-un incendiu care a cuprins reşedinţa. Atunci când Kate a trebuit să părăsească insula, Ned a fost cel care a însoţit-o la New York. 

Cei doi au fost văzuţi împreună şi săptămâna aceasta, la slujba funerară organizată în memoria lui Ted Branson, tatăl miliardarului, la sediul general al Royal Geographical Society din Kensington, Londra.

Ned Rocknroll s-a despărţit de soţia lui Eliza, fiica în vârstă de 23 de ani a vicontelui Cowdray, cu care a avut o căsnicie de doi ani. Kate Winslet s-a despărţit de regizorul Sam Mendes la începutul anului 2010, după o căsnicie de şapte ani.

×
Subiecte în articol: Kate Winslet actriţă relatie
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close